про клуб "квадро дп"

Квадро клуб «КвадроДп» — це клуб драйвової атмосфери вражень екстриму та гарного настрою! Якщо Ви ще не каталися на квадроциклах, Вам обов’язково варто приїхати до нас спробувати!
Наш квадроклуб пропонує не просто прокат квадроциклів а море задоволення, якісну тех підтримку, мальовничі траси різних рівнів які підійдуть як для новачків так і для професіоналів, а також всіх любителів екстриму!

На нашому борту нові та потужні квадроцикли марки «Квадро»
А точніше швидкі та легкі в управлінні мотовсюдиходи їзда на яких може бути просто як мотто прогулянкою так і супер драйвом, від якого захоплює дух.
Ми допоможемо новачкам познайомитися з технікою, а наш інструктор пояснить
основи водіння, та принципи безпеки, так що перша поїздка принесе Вам масу нових вражень та задоволення! Для більш досвідчених ми пропонуємо море екстриму і пригод! Все у ваших руках! Для Вас працює тільки досвідчений персонал, наш механік стежить за справністю обладнання, а техніка проходить щоденний контроль! Що у свою чергу унеможливлює неприємні сюрпризи під час їзди.

З Квадроклубом «КвадроДп» Ви можете собі влаштувати як невелику екскурсію, лаундж мото-прогулянку, так і екстрим драйв!
Для постійних клієнтів ми робимо знижки та бонуси на наступну мотто прогулянку. Також організовуємо на найвищому рівні Квадро корпоративи.
Тільки у нас найнижчі ціни та спеціальні пропозиції, відмінна команда професіоналів та хороший сервіс! Поспішайте оформити заявочку до закінчення сезону!

З квадро клубом «КвадроДП» Ви завжди отримаєте якісний відпочинок, масу нових навичок та вражень! Екстрім та драйв гарантований. Після мото прогулянки на наших квадроциклах Вам обов’язково захочеться здійснити ще кілька виїздів!

Оформити заявку та дізнатися більше детальної інформації про траси час проведення заїздів та інші деталі Ви завжди можете за номерами телефонів. +38 096 1 4444 03; +38 096 1 4444 63

З радістю відповімо на всі Ваші запитання!

Залишились питання? Дзвони ми з радістю на них відповімо.

+38 096 1 4444 03